Toni Camacho, nou entrenador del Femení A

 

El primer equip femení del Cerdanyola FC canvia de mans. Roger Martín deixa pas a Toni Camacho, procedent del Sant Gabriel, com a entrenador per a la pròxima campanya. La coordinació de la secció la portarà José Antonio Lázaro.

 

 

El president Felipe López va anunciar el canvi de comandament durant la presentació de la nova equipació el passat dijous, celebrada al MAC de Cerdanyola. “Venen amb l’esperit i la necessitat que tenim que el nostre primer equip femení abast la categoria nacional”, va destacar el directiu verd-i-blanc, que va assenyalar que l’objectiu de l’entitat verda passa per tenir els tres primers equips en competicions estatals.

 

El Femení A va finalitzar la temporada 2017/2018 de Preferent en cinquena posició i amb una gran segona volta.