El Cerdanyola FC tanca la temporada amb un empat a Fontetes

Cerdanyola FC 1 – CF Gavà 1 

 

El Cerdanyola FC ha acabat la temporada amb un empat a Fontetes davant un Gavà ja descendit, en un partit igualat marcat pel xoc fortuït entre Álvaro de Xavi Liebanas en el minut 12. Liebanas s’ha endut la pitjor part i ha hagut de ser substituït amb un tall a la cella.

 

Els primers compassos del partit han tingut un dominador clar fins que Víctor ha sorprès Del Rio amb un xut ras al fons de la xarxa. Els de Toni Carrilo no han tardat a reaccionar amb un servei de cantonada servit per Pitu que Juli rematava a boca de canó davant un Álvaro que feia una aturada providencial. L’empat arribaria abans del descans amb una centrada de Dani Martí que Coke rematava de forma inapel·lable amb el cap.

 

A la represa,Toni Carrillo ha donat minuts a jugadors menys habituals que han respost amb nota, Els vallesans sortien amb força i Joel buscava el segon en el 49′ amb un potent cop de cap que sortia fora per poc. Un minut després era Coke qui feia lluir el porter visitant. El Gavà, tancat a darrere, només ha inquietat un cop la porteria de Del Rio, amb un xut de Juanjo que Pau López ha tret sota pals. La més clara pel Cerdanyola arribava en el 78, quan Alan González xutava des de l’interior de l’àrea, però el pal evitava el gol local. En els últims minuts, el joc s’ha igualat i els dos conjunts han signat l’empat.

 

El Cerdanyola ha acabat la temporada en la dotzena posició amb 48 punts.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FCDel Rio, Pitu, Dani Martí, Oscar Peña, Alex Alba (Aliaga, 46′), Juli, Pau López, Coke, Joel (Alan González, 60′), Roger (Iván Méndez, 72′)i Albert López.
CF Gavà: Álvaro, Victor, Carlos Garcia, Eric Pujol, Cardete, Pol Ros, Dani Muela (Aaron, 88′), Marcos, Alex, Juanjo, Xavi Liebanas (Adrian, 19′)
Àrbitre: Pau Serrat Susi ha amonestat a Pitu pel Cerdanyola, i Victor, Pol Ros i Alex pel Gavà.

 

Gols: 0-1 Victor 29′, 1-1 Coke 45′.