El Cerdanyola FC vol acabar la temporada amb victòria

12 maig, 2018 / Destacades / General / Notícies Amateur A

Cerdanyola FC – CF Gavà

Per Daniel Arús

El Cerdanyola FC rebrà demà diumenge a les 12:00 h la visita del Gavà en l’últim partit de la temporada.

Els verd-i-blancs, dotzens amb 47 punts, arriben al duel amb els deures fets i la il·lusió d’aconseguir una nova victòria a Fontetes on han sumat 7 dels últims 9 punts possibles. Els vallesans buscaran guanyar un lloc més a la classificació i certificat un gran final de lliga. Toni Carrillo es mostra satisfet amb la temporada que ha signat el Cerdanyola FC i apunta que “serà un partit bonic, entre dos equips que jugaran sense pressió. Intentarem acabar el curs amb una victòria davant la nostra gent.” Carrillo valora de forma positiva la temporada on “ens va costar arrencar la primera volta però després ens hem endollat i hem complert l’objectiu un any més”.

Davant tindrà un Gavà ja descendit des de fa jornades, però que la setmana passada va superar al Vilassar de Mar en la primera victòria en mig any. Els gavanencs són el pitjor visitant de la categoria amb només una victòria fora de casa, aconseguida la jornada 4.

En l’apartat de baixes trobem els lesionats Alberto i Álex Torres, i el sancionat Javi González.