El Femení A certifica la permanència a Preferent!

 

UE L’ESTARTIT, 0 – CERDANYOLA FC, 3

 

 

El primer equip femení del Cerdanyola FC tornarà a competir la pròxima temporada a Preferent després de certificar la salvació al camp de L’Estartit. Les verd-i-blanques van tornar a casa amb un contundent 0-3 i els punts necessaris per mantenir la categoria (sempre que el resultat del Pontenc-Molins acompanyés).

 

Un hat-trick d’una gran Núria Ortega (38’ , 60′ i 82′), que aquesta setmana precisament formava part de l’11 ideal de la passada jornada, posava contra les cordes un Estartit que acumula quatre derrotes consecutives i que es situa a la zona perillosa amb 26 punts.

 

Pontenc (22 punts) i Molins (21 punts) empataven a zero poc després el seu partit i donaven la permanència a les de Roger Martí, que sumen 34 unitats i són sisenes, a falta de quatre partits pel final de la temporada. L’Escola Planadeu és l’últim a la taula, amb 19 punts i el Tortosa es va retirar.

 

Les cerdanyolenques, amb la tranquil·litat de la feina ben feta, rebran el proper diumenge al Municipal de Fontetes (17.30 hores) a la UE Porqueres, segon equip de la classificació. Després vindran Sabadell, Sant Andreu i Sant Gabriel.

 

 

Font fitxa tècnica: Federació Catalana de Futbol