El Cerdanyola FC vol ampliar la bona ratxa a domicili

 

Per Daniel Arús

 

El Cerdanyola FC s’enfrontarà diumenge a les 12 hores al FC Vilafranca amb l’objectiu de continuar escalant posicions a la classificació i confirmar el bon moment de forma que travessa l’equip.

 

Un cop evitat el descens directe de forma matemàtica gràcies a la victòria davant el Palamós, els vallesans, catorzens amb 43 punts, buscaran seguir sumant per acabar la temporada a la zona mitja de la taula. Els verd-i-blancs afronten el partit a Vilafranca amb la confiança que els dóna els bons resultats obtinguts les darreres setmanes, amb un balanç de tres victòries en els últims quatre partits i només un gol encaixat. I més, lluny de Fontetes on han tret 10 punts dels últims 15 possibles, la millor dinàmica de la temporada.

 

Toni Carrillo destaca que els penedesencs “han fet una bona temporada arribant lluny a la Copa Federacions, tenen un bon tracte de pilota i caldrà estar atents a jugadors com Víctor Oribe”. “Volem seguir mirant cap amunt i continuar amb la solvència que hem demostrat tenir”, afegeix el tècnic del Cerdanyola.

 

Per la seva part, els d’Ivan Moreno, situats un punt per sobre dels vallesans, presenten un balanç de dues victòries a les darreres tres jornades, però clarament més negatiu si ens fixem en les últimes 10, on han patit set derrotes. Tot i això, els vilafranquins afronten l’últim tram de la temporada amb tranquil·litat i els deures fets.

 

En l’apartat de baixes trobem a Javi González sancionat i Àlex Torres serà dubte fins a l’últim moment per un cop.