Objectiu complert: 5 anys d’història a Tercera Divisió!

 

Cerdanyola, 2- Palamós, 0

Per Daniel Arús

 

El Cerdanyola FC s’ha retrobat amb la victòria a Fontetes i gairebé ha certificat la permanència un any més a Tercera Divisió, només a l’espera dels possibles descensos compensats.

 

Els de Toni Carrillo han dominat des del primer minut, i no han donat opció a un Palamós que queda molt tocat. Aliaga i Jonathan Toledo no han trigat a avisar de les intensions del conjunt vallesà. En el minut 16, Toledo sorprenia amb una internada a l’àrea des de banda esquerra i es treia una passada de la mort que rematava al fons de la xarxa Dani Martí, el màxim golejador de l’equip. Amb el primer gol al marcador, els verd-i-blancs no han baixat el ritme i Albert López ha buscat el segon amb un fort xut que ha desviat Quinti. Poc després, ho provava Joel però el seu remat sortia fora. Amb el 1-0 s’arribava al descans.

 

A la represa, el Cerdanyola ha seguit donant bona imatge i dominant a un Palamós que ha entrat al partit amb l’expulsió per vermella directa a Javi González per una empenta a Uri Vila. Amb un home més, el degà ha estirat línies i Henry ha disposat de dues ocasions, la primera amb un xut que ha sortit fregant el pal, i 2 minuts després amb un remat col·locat que ha blocat Del Rio. I quan millor estaven els de Pitu Balle, Dani Martí aprofitava un rebot per sentenciar el partit i donar tres punts per seguir creixent.

 

El proper diumenge, el Cerdanyola es desplaçarà a Vilafranca per buscar una victòria que permeti seguir escalant posicions a la taula.

 

 

FITXA TÈCNICA

 

Cerdanyola FC: Del Rio, Alex Torres, Alberto, Javi González, Dani Martí, Rubén, Aliaga (Coke 75′), Pau López , Joel (Pitu, 59′), Toledo (Montoro 86′) i Albert López.

Palamos CF: Quinti, Cano, Botxi (Ayoub 62′), Kike (Caballero 84). Uri, Henry, Gelmà, Nahuel, Sergio Garcia, Mamau (Lluc 84′) i Subi.

Àrbitre: Edwar M. Gonzales Moreno. Ha amonestat a Alex Torres, i Javi Gonzàlez (TV 57′) pel Cerdanyola, i Cano, Kike, Uri, Gelmà, Mamau pel Palamós.

Gols: 1-0 Dani Martí 16′, 2-0 Dani Martí 81′

Incidències: Partit disputat al Municipal de Fontetes davant d’uns 100 espectadors. Jornada 33 de Tercera Divisió Nacional – Grup V.