Toni Carrillo renova el seu contracte amb el Cerdanyola FC una temporada més… i ja van 11!

 

La directiva del Cerdanyola FC, amb el president Felipe López al capdavant, va anunciar aquest dimecres la renovació de l’entrenador del primer equip Toni Carrillo, que continuarà en la banqueta verd-i-blanca, almenys, una temporada més.

 

La Junta demostra així la seva total confiança en el tècnic de la Verneda, que en la 2018-2019 complirà la seva 11a campanya en el càrrec, així com en tot el cos tècnic, que continuarà treballant al seu costat.

 

“La veritat és que estic a casa meva. Fa molts anys que sóc aquí, em comprometo amb el president a mort, en tot el que em demani però, a part, amb el club, amb la gent del club, estic molt content, em sento un més d’aquesta família, molt satisfet, més del que la gent es pot imaginar“, confessava Carrillo en valorar la prolongació del seu contracte.

“Ho portàvem parlant molt temps. És una relació entre Felipe i jo una mica especial, que no es veu molt avui dia ni en el futbol professional ni en el territorial”, destacava.

TRES ASCENSOS

 

Carrillo, ex de Júpiter i Ferran Martorell, entre d’altres, ha aconseguit tres ascensos amb el Cerdanyola i manté al club a la Tercera Divisió Nacional des de fa quatre temporades: “Els projectes llargs no estan molt de moda, sembla que els directius no tenen molta paciència amb els entrenadors. En el meu cas, aquí estaré fins que Felipe López vulgui. Tinc un compromís amb ell i personalment aquí estic a gust i aquí he madurat com a entrenador. Em sento un privilegiat per fer el que m’agrada i damunt en un club de Tercera Divisió”.