El Cerdanyola de Futbol Sala suma un empat a La Floresta en el seu camí cap a la permanència

El FS Cerdanyola FC va esgarrapar aquest dissabte a la tarda un empat contra l’Olimpyc Floresta FS en la seva visita a Sant Cugat. Un resultat que sap a victòria i que acosta als de David Herraiz a l’anhelada permanència a sis jornades del final de la Lliga. Per contra, l’equip de Xaloc Rion es complica el seu futur en Segona Nacional B i no surt dels llocs de descens (són 14ns i antepenúltims).

Guillem va avançar als locals en el minut 4 del xoc, per a tres minuts més tard igualar el Sarda per mitjà de Javi. Manel posava el segon per a L’Olimpyc, resultat amb el qual s’arribava a la mitja part.

L’empat definitiu, que deixa al Cerdanyola com a 12è de 16 equips amb 26 punts, ho aconseguia Pedro a 2 minuts i 6 segons del final, quan els verd-i-blancs feien servir la figura del porter-jugador.


FITXA TÈCNICA

 

Olimpyc Floresta FS: Guille Luid, Berni, Miki, Guille Munté i Marc Espada -equip inicial-, Manel, Carles, Dani, Edu, Xavi i Yuya.

Cerdanyola del Vallès FC: Franc, Javi, Carlos, Miguel i Manel -equip inicial-, Eric, Dani, Guerrero i Pedro.

Gols: 1-0 Guille (4′), 1-1 Javi (7′), 2-1 Manel (8′), 2-2 Pedro (38′).

Àrbitres: Oriol Ros Domènech (Delegació de Tarragona) i Joan Solà Verdiell (Delegació de Tortosa). Taula: Yolanda Arjona García (Delegació de Barcelona). Els àrbitres han ensenyat targeta groga als locals Guille Minté (11′), Yuya (15′), Carles (17′) i Berni (36′), i al visitant Miguel (29′).

Incidències: Partit corresponent a la 24a jornada de lliga del grup 3 de 2a Nacional B disputat al Municipal de La Floresta.