El Cerdanyola cau per la mínima en un partit marcat pels pals

Cerdanyola FC 0 – 1 FC Ascó

Per Daniel Arús

 

El Cerdanyola FC no ha pogut allargar la ratxa de partits puntuant a Fontetes i ha caigut derrotat per la mínima davant l’Ascó. Els de Toni Carrillo han dominat el joc però no han pogut superar el conjunt de Santi Castillejo que ha demostrat tenir ofici i solvència defensiva.

Primera mitja hora d’intensitat, amb constants interrupcions però sense ocasions, fins que en el minut 33, Dani Martí feia caure Guiu dins l’àrea i l’àrbitre xiulava la pena màxima que s’encarregava de transformar Sergi Moreno. Amb el gol, els vallesans han reaccionat i Alberto rematava al travesser un servei de banda d’Àlex Torres en el minut 37. En el tram final, els asconencs han despertat i Cheik ha tingut un mà a mà amb Del Rio, que ha salvat el porter local. Amb el 0-1 s’arribava al descans.

A la represa, els verds han agafat la iniciativa del joc davant un Ascó replegat en defensa, però que ha pogut ampliar el marcador amb un mà a mà de Cheik que novament feia lluir a Del Rio. El setge dels verds a la porteria visitant era total. Pitu ho intentava, en el 28′, des de fora l’àrea però enviava la pilota a la creueta. El mateix Pitu la tornava a tenir en el tram final amb una falta lateral que treia amb els peus Eudald, però el resultat ja no es mouria.

El Cerdanyola visitarà el proper diumenge a les 12h el camp del EC Granollers, rival directe en la lluita per la permanència.

Fitxa tècnica

Cerdanyola del Vallès FC: Del Rio, Torres, Alberto Garcia, Juli, Dani Martí, Rubén Giménez (Aliaga), Pitu, Pau López, Joel, Toledo, Albert López.

Ascó FC: Eduald, Socías, Josep Ramón, Héctor Rodriguez, Artur, Sergi Moreno (Peke), Sergi Masqué (Argilaga), Cheikh, Roger, Guiu (Bernat), Riki.

Gols: 34’ 0-1, Sergi Moreno (p.).

Àrbitre: Enric Bureu.

Targetes: grogues a Torres, Juli i Dani Martí del Cerdanyola i grogues a Sergi Masqué i Artur de l’Ascó.