El nostre Benjamí A 2016-2017, millor equip masculí base de Cerdanyola!

 

La 15a Nit de l’Esport de Cerdanyola, celebrada aquest divendres 9 de març, va resultar del tot profitosa pel Cerdanyola FC. De quatre nominacions, el nostre club va tornar a casa amb dos premis i una finalista! El primer, pel Benjamí A de la temporada 2016-2017, que va ser escollit ‘Millor Equip Masculí Base’. Els verd-i-blancs es van proclamar campions de lliga de la seva categoria i van rebre el guardó radiants de felicitat.

La segona bona notícia a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, escenari de la gala, era el reconeixement com finalista a ‘Millor esportista Femení sub-19′ de l’Andrea Cano, enguany centrecampista de l’Aleví-Benjamí Femení del Barça, seleccionada la passada campanya per jugar el Campionat Nacional Sub-12 amb la Catalana Femenina.

 

 

Per últim,Cloud Comunicaciones‘ va rebre el premi ‘Reconeixement al patrocinador’ de mans de l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà.

 

 

El jurat en aquesta edició estava format per la periodista local Núria Ferrer, el porter d’hoquei patins cerdanyolenc Octavi Tarrés i l’exregidor d’esports i secretari de l’AEC Santi Cayuela. La resta del jurat el completaven el membre de l’Associació d’Arriers de Cerdanyola, Jordi Garsaball, l’exregidor d’Esports, Josep Grau, la campiona del món de patinatge artístic, Alba Pérez i el cap de serveis d’esports de l’ajuntament de Cerdanyola Paulino Manrubia.

 

Enhorabona a tots/totes!