El Cerdanyola FC no vol deixar escapar punts a Fontetes

Per Daniel Arús

 

El Cerdanyola FC rebrà aquest diumenge 10 de març a les 12:00 h la visita del FC Ascó amb l’objectiu de continuar amb la bona línia de resultats aconseguits a Fontetes.

Els verds, setzens amb 34 punts, volen refer-se de la derrota contra el líder i demostrar un cop més que Fontetes és un camp complicat per qualsevol equip. Com a local, els de Toni Carrillo han guanyat 3 dels últims 4 partits i no perden des de principis de novembre. El míster local avisa que tot i que l’Ascó està en un mal moment “és un equip amb ofici i bons jugadors però volem recuperar a casa la solvència que hem demostrat”.

Per la seva part, els asconencs arriben vuitens, després d’empatar a 4 amb el cuer, el Vilassar de Mar. Els de Santi Castillejo tenen l’objectiu clar, trencar la nefasta dinàmica en la qual estan immersos, on només han guanyat 1 partit dels últims 9 . Uns resultats que els han situat a 4 punts per sota de les places de play-off.

En l’apartat de baixes trobem Mario Roque lesionat i Roger és dubte per un cop a l’esquena.

 

Cerdanyola FC – FC Ascó

Municipal de Fontetes

12:00 h