FS Cerdanyola FC

El FS Cerdanyola, a lligar la permanència al municipal de la Floresta

 

Després de guanyar els dos últims partits de Lliga, davant el FS Linyola (0-2) i el FS Pallejà, (5-2), el primer equip de futbol sala del Cerdanyola FC s’enfronta aquest dissabte (18.00 h) a l’Olimpyc Floresta FS amb motiu de la 24a jornada.

Els homes de David Herraiz visiten el pavelló municipal de la Floresta amb la ferma intenció d’allunyar-se encara més de la zona de descens. Davant tindran l’antepenúltim equip de la classificació, amb 17 punts.

Els verd-i-blancs, que sumen 25 unitats, 8 per sobre de la primera plaça de descens, no poden confiar-se; els florestans s’hi juguen tot en cadascuna de les 7 jornades que queden i vénen de golejar al Linyola (5-0) després de 13 partits sense guanyar.

 

Olimpyc Floresta FS – FS Cerdanyola FC

Dissabte 10 de març – 18:00 h.

 Pavelló municipal de la Floresta