Un cop de cap que val tres punts

Nova victòria a casa després d’un duel d’alta intensitat davant el Reus B Cambrils.

L’inici del partit ha estat molt igualat i amb poques ocasions, la més clara de Jonathan Toledo a la sortida d’un servei de banda, que es va treure una canonada que estavellava al travesser. El Reus B no va inquietar la porteria de Del Rio i només va tenir xuts llunyans. Un d’aquests va ser d’Ernest Forgas que es va lesionar en l’acció. Arjona, ho va intentar amb una internada a l’àrea en el 44, que el porter local va desviar amb els peus. Amb el 0-0 i un CF Reus B Cambrils que anava de menys a més, s’ha arribat al descans.

Ja a la represa de la segona part continuaria dominant la igualtat. Tots dos equips han generat algunes oportunitats per desfer l’empat inicial, però el marcador no s’ha mogut fins al minut 73. L’encarregat de trencar les taules ha estat Dani Martí en una jugada iniciada en un fora de banda on la pilota acabaria al fons de les xarxes de Sillero. Tot i la insistència insistència dels visitants, els tres punts s’han quedat a Fontetes.

El pròxim partit serà diumenge vinent a les 12 hores a l’Estadi Municipal de Figueres contra un Figueres que està situat en 12ª posició a només tres punts dels nostres, 16ens amb 26 punts.