Foto: Baudi Rincón

Segona victòria consecutiva per al Primer Equip femení

El primer equip femení s’imposa al Sant Gabriel B en l’última jornada de la primera volta i s’allunya de les places de descens.

El Cerdanyola femení ha iniciat bé l’any 2018 després de guanyar per 3-2 al Sant Gabriel sumant així la segona victòria consecutiva. El conjunt de Roger Martí i Oriol Roig recuperava sensacions després de una mala ratxa on no acabaven de donar amb la tecla. Devant un equip de la zona alta que venia amb una dinàmica positiva de resultats.

El partit va començar sense un equip que dominés clarament en atac, i amb això s’arribaria a la primera ocasio clara de perill, que seria per part del Cerdanyola. Al 14′ un lliure directe des de ben a prop de l’àrea que fregaba el travesser. Dos minuts després, transformaria Andrea Blàzquez per les locals a la sortida d’un còrner, on deixava sense opcions la portera visitant.

En les següents jugades, les locals van guanyar en control de la pilota però continuava la dinàmica de poques ocasions clares per tots dos equips. Ainhoa Alonso va veure la targeta groga  i el Sant Gabriel va tenir l’oportunitat de fer l’empat amb una falta perillosa que va desviaria Ainara sota pals. Ja en els últims compassos de la primera meitat, van augmentar les ocasions per ambdos costats, on arribaria l’empat a càrrec d’Irene. Tot i això el Cerdanyola tornava a fer gol i posava el 2 a 1 en el marcador.

A la represa qui prenia el mànec i dominava eren les locals, fet que provocava una bona ocasió per a Ainhoa, on tenia la possibilitat de fer pujar el tercer gol al duel, i a més l’àrbitre va anul·lar un gol en fora de joc de les locals. El Sant Gabriel, veient com se’ls hi complicava el matx reaccionava tot i la bona resposta novament de l’equip local, que frenaven l’ofensiva.

Seria Silvia Ferrer “Chivi”, seria qui anotés el 3-1 definitiu. A les acaballes del partit, el Sant Gabriel va obligar al Cerdanyola a tancar-se en la seva àrea, però el marcador no es va tornar a moure.

La pròxima setmana toca descansar i recargar energies per a rebre l’Atlètic Vilafranca, un dels rivals directes en la classificació.

 

Foto: Baudi Rincón