L’Aleví A arriba a la final de la Danone Nations Cup

10 gener, 2018 / Destacades / Galeria d'Imatges / Notícies

L’equip entrenat pel Ferran Bramona va aconseguir arribar a la final del prestigiós torneig: Danone Nations Curealitzant un gran paper durant tot el torneig.

El passat dia 7 de gener el nostre Aleví A, equip que juga a categoria Preferent al grup 1, va disputar el torneig que se celebrava a les instal·lacions de Fontetes, un privilegi, ja que un any més hem pogut acollir l’esdeveniment a les nostres insta·lacions.

El torneig estava dividit en 4 grups de 3 equips cadascún, on només passaven a les ronde eliminatòries  els primers de cada grup, per així disputar les semifinals i en cas de victòria la final.

Els verdiblancs formaven grup amb el Premier Barcelona, el qual van derrotar per 3 a 2; i amb el Cabrils, equip que van aconseguir guanyar per 5 a 0. Amb aquests resultats van poder classificar-se tot trobant-se un Collblanc Sants a semifinals que també aconseguirien guanyar en aquest cas per 3 a 1.

Una final molt disputada devant un gran equip com és l’Hospitalet, que també milita al grup 1 de Preferent, partit en el que tots dos equips van arribar als instants finals amb opcions de guanyar, fet que el desempat va arribar en els darrers segons de partit i van ser els barcelonins qui guanyesin per 1 gol a 2.

Un torneig on va estar-hi molt present la pluja durant tota la jornada del dia 7 de gener.