S’acaba l’any i la mala ratxa per a l’equip de Carrillo

18 desembre, 2017 / Destacades / Galeria d'Imatges / General / Notícies Amateur A

El Cerdanyola FC s’imposava a camp del Gavà per 0-2posant fi així a la mala dinàmica de partits.

El Cerdanyola FC va acabar la primera volta amb victòria contra una rival directe en la classificació, el Gavà. Ademés, trencava unes dades molt negatives per els verdiblancs, on no havien aconseguit una victòria en els últims onze partits.

Devant un conjunt també necessitat de punts ja que es sitúa cuer en la taula amb tan sols 12 punts en la primera volta. Tot i això, el Cerdanyola FC tenia enfront un equip lluitador i que no tot i les poques ocasions de les quals van gaudir, feien estar alerta als vallesans amb tímides aproximacions sobretot a pilota aturada. S’ha de dir que els verdiblancs van saber mantenir la diferència en el marcador obtinguda al inut 7′, on Roque no va desaprofitar una pilota morta al punt de penal. Fet que feia iniciar el partit de la millor manera possible per el Cerdanyola.

A priori un partit controlat, tot i algunes possessions llargues de pilote pels locals, que feien poc a poc arribar a camp contrari. És cert que les ocasions no eren clares, i la feina que va tenir Del Río va solucionar-la amb confiança. El Gavà reaccionaria ja en la segona meitat, i la incorporació al tereny de joc de Lamas va fer que el Cerdanyola no baixès la guardia i tinguès tot el pes del partit en les seves mans.

Proba d’això va ser el 0-2 en el marcador, on es trobaven molt bé Montoro i l’Albert López, nou fitxatge de l’equip que debutava com a titular deguda la baixa d’última hora de Pau López, i ho feia de la millor manera possible amb un gran gol per l’escaire que encarrilava la victòria.

Tot i els desavantatges el Gavà no cessava i tractava d’anr a per el partit, tot i que un molt bon posicionament del Cerdanyola, el feia controlar tota la segona meitat inclús tenint oportunitats per a fer el tercer gol.

El Cerdanyola escala una posició en la classificació i es col·loca quinzè amb 20 punts. El proper partit serà a camp de l’Europa després de l’aturada de Nadal, el dia 7 de gener.

 

Foto: (Havok-BlogCF Gavà)