Anna Ruiz torna de nou als terrenys de joc

La jugadora del Primer Equip femení Anna Ruiz tornava a vestir-se de curt i posar-se les botes després d’una llarga recuperació.

Concretament, a la primera volta de la temporada 2016-2017, contra el Sant Andreu, Anna va patir una ruptura del lligament creuat anterior i el menisc interior. Una lesió la qual requeria molta paciència i bona lletra per a poder realitzar una bona recuperació.

Per sort, dijous passat, els metges van donar l’alta mèdica a la jugadora i aquest mateix cap de setmana, en el partit que enfrontava a Fontetes el Cerdanyola contra l’Estartit, que finalitzaria en empat a 2, arribava el debut de la jove jugadora que tant de temps portava desitjant.

Esperem que tot vagi a millor i pugui disfrutar del futbol, i dels colors verd i blancs del Cerdanyola.