Un punt en la visita al cuer de la categoria

El Cerdanyola FC incapaç de sumar els tres punts en un partit on en dues ocasions va estar per devant en el marcador.

El primer gol del partit arribava en el minut 30, a càrrec d’Alex Alba qui no va desaprofitar un refús després d’una falta d’Aliaga. Un gol merescut degut al domini que estava imposant l’equip de Toni Carrillo amb seguides ocasions que trobaven el premi. Un ex verd i blanc, Pitu Plazuelo empataria el partit abans del descans, i colpejava moralment els nostres.

Una segona segona meitat que iniciava sense canvis, novament avisaria el Cerdanyola per mitjà de Dani Martí, que no feia gol per ben poc, després d’un bon dispar des de la frontal de l’àrea.

Es feia justícia, i Victor Aliaga es retrobava amb el gol després de la seva lesió i en una bona jugada amb Pau López, aconseguia batre al porter del Vilassar. Tot i el control delpartit per part del  Cerdanyola seria Nando qui empatés el partit amb una acció que deixava sense opcions a Dani del Río.

El proper partit es jugarà a camp del Castelldefels diumenge 26, a les 12h.