Victòria per un Cerdanyola en necessitat de punts

14 novembre, 2017 / Calendaris / Destacades / Galeria d'Imatges / Notícies Amateur A

El conjunt de Toni Carrillo va aconseguir derrotar un Vilafranca que és candidat a les places de playoff en un partit poc vistòs on no van haver-hi gaire ocasions, però que els tres punts finalment, i d’estratègia es van quedar a casa.

Una primera part que iniciava amb molt joc directe i seguides ocasions sense perill per part del conjunt de Ivan Moreno, i amb un Cerdanyola que tot i la dificultat del rival va saber treure coratge i no es va rendir, i al minut 27′, arribava a pilota aturada un remat de Dani Martí que al primer pal, pujava el primer gol al marcador desprès d’un còrner molt ben servit per Aliaga.

En la segona meitat, el domini del conjunt local va anar en augment, i novament d’estratègia de còrner aquesta vegada seria Juli qui marquès, per donar tranquil·litat a l’equip i poder mantenir la pilota per elaborar les jugades. Un Vilafranca incapaç de reaccionar i un Cerdanyola que es va fer fort a casa.