Èxit al Torneig de Sant Martí

14 novembre, 2017 / Destacades / Galeria d'Imatges / Notícies

El bon ambient, l’amistat, el companyerisme i el futbol ingredients esencials per a disfrutar d’un llarg matí de torneig.

El matí d’ahir a la Bòbila es va celebrar la festa de Sant Martí de la millor manera possible, la pilota va rodar des de les 9:30h fins a les 14:30h en un matí on ningú es volia perdre cap detall dels partits. Més de 600 persones van passar ahir per les instal·lacions, entre jugadors i familiars, per un any més seguir creixent i celebrar la festa del patró de la ciutat.

Els participants estaven dividits en categories des dels més petits, els Prebenjamins, passant per els Benjamins, Alevins i Infantils fins arribar als més grans, els Cadets. Tot i tenir uns campions, tots van poder gaudir de com a mínim quatre partits on van poder jugar amb l’equip que ells mateixos havien creat i anomenat.

Tampoc van voler fallar a la cita, la regidora d’esports Laura Benseny, i l’alcalde de la ciutat Carles Escolà, presenciant l’entrega de premis.

Agraïr també la col·laboració de la Comissió, i tot el personal de voluntariat que va fer possible la celebració del torneig. Fins l’any vinent Sant Martí!!!