David Herraiz, arriba al centenar de partits a càrrec del FS Cerdanyola

14 novembre, 2017 / Calendaris / Destacades / Galeria d'Imatges / Notícies Futbol Sala

Aquest cap de setmana, David Herraiz entrenador del Primer Equip del Futbol Sala del Cerdanyola FC, va arribar a una xifra considerable de 100 partits al capdavant de l’equip verdiblanc.

Uns 100 partits en els quals hi han hagut més alegries que desgràcies, i que han valgut un ascens a 2ª Divisió B, després de la gran temporada 2015-2016 on l’equip no va perdre cap partit en la competició, una permanència de categoria en l’estrena a 2ªB, i un inici de lliga aquest any, en el qual l’equip està situat en la 12ª posició però amb bones sensacions per afrontar el que queda de campionat.

A més de dirigir el Primer Equip de Futbol Sala, Herraiz està completament involucrat en la secció del club, i juntament amb Pablo Garcia, coordinen el futbol base realitzant un gran treball en la formació dels jugadors amb previsions de futur.