Els detalls passen factura al Cerdanyola FC

02 novembre, 2017 / Calendaris / Destacades / General / Notícies Amateur A

Després de la festa de la Presentació del Club, on més de 900 jugadors/es desfilaven a Fontetes, el Cerdanyola FC disputaria la 13a jornada de lliga contra l’UAT Horta. 

Un partit on els verdiblancs van dominar en gran part del matx però novament no controlar els detalls del futbol, feien no poder retenir els tres punts a casa. Els darrers 10’, ens quedàvem amb un home menys per l’expulsió de Dani Martí per doble targeta groga.

Una rpimera part dominada per els locals on al min 18′ es trobaven amb un marcador advers desprès d’un servei de falta lateral i posterior refús. El Cerdanyola ha continuat en la mateixa dinàmica i no ha tret el peu de l’accelerador. Minuts abans del final de la primera meitat, de penal, no perdonaria Juli i feia pujar l’empat al marcador.

Es reprenia el partit en la mateixa dinàmica per a tots dos equips, on el Cerdanyola FC ha insistit amb vàries ocasions durant gran part de la segona meitat, i la més clara la tenia Montoro però sense encert la enviaba fora. L’Horta ben situat al terreny de joc, ha aguantat el vendaval i als darrers minuts Edgar amb un bon xut potent desde lluny aconseguia fer gol.

El proper partit es disputarà al Nou Estadi Mpal de Palamós el diumenge dia 5 de novembre.