Derrota a Fontetes devant un rival d’entitat

09 octubre, 2017 / Destacades / Galeria d'Imatges / Notícies / Notícies Amateur A

Tot i la derrota de diumenge en la 9a jornada de lliga, l’equip va mostrar un alt nivell competitiu i va estat a l’alçada d’un rival d’entitat com és l’Espanyol B.

El Cerdanyola FC no va poder aconseguir empatar un partit en el que va plantar cara i jugar tot i jugar amb dues baixes importants a la defensa, el capità Juli va retrasar la seva posició al lateral esquerre.

Una primera part igualada on els verd-i-blancs van saber plantar cara a un rival d’identitat com és el RCDEspanyol B. Al min 17′ s’avançarien els visitants per mitjà de Doncel que no desaprofitaria l’asistència de Puado. Les ocasions han estat escasses però el duel per el moment és per els periquitos.

La segona meitat iniciaria en la mateixa dinàmica, amb un RCDEspanyol B dominador de la pilota i un Cerdanyola FC que sabia sobrepossar-se enfront les adversitats i sobretot competir a un gran nivel devant un equip de molt nivell. El Cerdanyola FC ha pogut gaudir de nombroses ocasions tot i que no ha pogut materialitzar en gol.

El partit no s’aturaba i el Cerdanyola en el tram final, intentava per tots els mitjans aconseguir l’empat. La més clara en la segona meitat va ser per al nostre central Alberto González, on al minut 87 estavellaba un gran remat de cap al travesser. En l’ultima acció del partit podien haber cambiat les coses ja que va haber un posible penal sobre Roger a l’àrea visitant.

El proper partit es jugarà a camp de l’Ascó, dissabte a les 18h de la tarda.