Ferits per la derrota

04 setembre, 2017 / Destacades / General / Notícies / Notícies Amateur A

El Cerdanyola FC va perdre en la tercera jornada de lliga per (0-5) enfront un aspirant a l’ascens, L’Hospitalet.

Un partit on la primera part va estar dominada pels locals ja que van gaudir de vàries ocasions clares de gol, van marcar el ritme els tres gols que l’equip vermell i blanc va aconseguir anotar en els minuts 5′, 47′ i 50′, pràcticament deixant als de Carrillo sense opcions a ambdues parts.

Una segona part on l’equip no va poder reaccionar als matiners gols del rival, va haber d’anar a contracorrent durant tot el matx sense trobar cap recompensa. Tot i això, Toni Carrillo, l’entrenador, va ser optimista a roda de premsa i això no ha fet més que començar, i la solució és aprendre dels errors comessos.