Entrenaments temporada 2017-2018

29 agost, 2017 / Calendaris / Destacades / Notícies

La temporada 2017-2018 ja està en marxa.

Després de les vacances toca tornar de nou a la rutina dels entrenaments i vàries plantilles del club (Amateurs, Juvenils, Cadets, Infantil A i B) ja han iniciat les seves particulars pretemporades.

Pel que fa a la resta de categories inferiors del club, l’inici de la pretemporada està programat de la següent manera, la nostra escola de l’UAB és qui més tard iniciarà a entrenar-se, i ho faràn el dijous dia 14 de setembre. (Dimarts i Dijous de 17:45h a 19h).

Enguany, els més petits de la casa, els nostres Prebenjamins i Patufets, comencen el dimarts dia 12 de setembre a les 17:30h. Pel que fa als Benjamins,Alevins i Infantils, ho faràn la segona setmana de setembre, els dies 4 i 5 respectivament.