Empat en la primera jornada de lliga

21 agost, 2017 / Destacades / General / Notícies / Notícies Amateur A

El Cerdanyola i l’Europa empaten en l’estrena de lliga en un partit molt igualat i de gran exigència física. Bon punt davant un rival històric.

El Cerdanyola ben situat al terreny de joc, molt sòlid en defensa i creant perill al contraatac, a un Europa que aprofitava accions a pilota aturada i llargues possessions per a intentar arribar a la portería de Ramos.

Al 25′ Didi avançava el Cerdanyola de penal aprofitant una dindecisió de la defensa de l’Europa. Reaccionaria l’Europa i minuts després, al 37′, seria David Jiménez qui  amb un remat desde lluny empataria el matx.

Amdos equips van intentar dominar el mig del camp, i el joc directe i el joc directe va predominar en la segona meitat. Els canvis de l’equip local han mantingut el nivell físic i van donar la possibilitat als verd-i-blancs de crear vàries ocasions de perill, tot i que no van poder pujar el desempat al marcador. Després d’uns minuts finals amb un parell d’accions polèmiques a l’àrea de l’Europa, es va rribar al final amb el definitiu repartiment de punts.