El Cerdanyola FC sotscampió del Torneig d’Històrics

07 agost, 2017 / Destacades / General / Notícies / Notícies Amateur A

El Cerdanyola FC debutava en la XXXII edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català, on aconseguiria arribar a la final. Els verdiblancs han mostrat un impecable i sòlid joc defensiu que es veu reflexat en l’estadística de gols en contra, arribant imbatuts al partit que decidiria el torneig contra el CF Badalona. 

Un renovat Cerdanyola FC amb tan sols 14 dies de pretemporada ha estat a l’altura del nivell d’exigència i ha aprofitat aquesta cita del Futbol Català per a fer conèixer l’equip i intensificar la preparació física amb situacions reals de partit, de cara a l’estrena en lliga el dia 20 d’agost a Fontetes contra el CE Europa.

La final va estar dominada en gran part pel CF Badalona però tot i això els verdiblancs feien valer el seu poder defensiu i creaven alguna oportunitat al contraatac. El resultat final va ser de (0-2)

Les sensacions que presenta l’equip són molt esperançadores de cara a la competició regular, ja que la plantilla ha pogut gaudir de minuts i les joves incorporacions han signat un gran paper en aquest torneig.

El següent repte que tindrà el Cerdanyola FC serà intentar superar la 2a ronda de Copa Catalunya el dijous dia 10 d’agost a Fontetes. Davant tindrà la UE Cornellà, equip de 2aB que no posarà les coses gens fàcils als homes de Carrillo.

(Video crònica de la final):

https://youtu.be/LLxRRqgDlkk