El Cerdanyola FC passa a semifinals al torneig d’Històrics

02 agost, 2017 / Destacades / General / Notícies / Notícies Amateur A

El Cerdanyola FC va participar per primer cop en la trajectoria del club al torneig dels Històrics. Una estrena on els verd-i-blancs van aconseguir arribar a les semifinals, després d’enfrentar-se al CE Júpiter i l’EC Granollers a la fase prèvia.

El torneig compta amb 12 equips participants, els quals formen quatre grups de tres equips, on es disputen 45′ entre tots els integrants.

El Cerdanyola FC, ha disputat la fase prèvia en el grup 2, on tenia com a rivals el CE Júpiter i l’EC Granollers, dos equips que no van posar les coses fàcils a l’equip de Carrillo, i tot i ser un torneig amistós, es van viure partits molt intensos i disputats. En tot cas, cal destacar el pas a semifinals per a un Cerdanyola FC debutant en aquest emblemàtic torneig, però sempre tenint present la preparació per al campionat de lliga.

En el primer duel, es van veure les cares amb el CE Júpiter, en un partit on el conjunt cerdanyolenc dominaria en la major part del temps, i on al minut tres ja avisava amb una ocasió de Demba. El Cerdanyola FC gaudiria de varies ocasions de gol, i seria Víctor Aliaga al 16′, que en una acció combinativa amb Roger Colomina (que va fer l’assistència), realitzaria una gran vaselina posant l’1-0 definitiu al marcador.

En el segon enfrontament, un EC Granollers molt ofensiu seria qui controlés el joc amb continues aproximacions a l’àrea de Miguel Ramos, nova incorporació a la porteria verd-i-blanca, perill que va solventar amb seguretat.

Pel que fa al Cerdanyola, ha estat sòlid en defensa i ha sabut contrarestar nombroses ocasions del rival. Ha avisat també de manera vertical en varies jugades però sense gaire perill per la porteria de Santaló. Tot i això ha jugat un molt bon partit ja que ha estat a l’altura del ritme que requeria el matx.

La victòria contra el Júpiter per 1-0 i l’empat contra el Granollers a 0, donen el pas a les semifinals a l’equip de Carrillo, que la disputarà dissabte dia 5 contra el Vilassar .

Cal afegir, que deguda la classificació del Cerdanyola FC a les semifinals del torneig, el partit de segona ronda de la #CopaCat, passa a jugar-se dijouss dia 10, a les 20h a Fontetes. El nostre proper rival a batre es l’UE Cornellà.

No t’ho perdis, vine a animar al teu equip!!

(Fotos proporcionade per l’organització del torneig)