El Futsal es prepara per la segona temporada a 2aB

12 juliol, 2017 / Destacades / General / Notícies / Notícies Futbol Sala

El primer equip del futbol sala ja es prepara per encarar la seva segona temporada a Segona Divisió Nacional B.

Una nova fita que serà històrica pel club i que l’equip tècnic treballa ja a consciència. Per ara, el tècnic del primer equip, David Herraiz, prepara el que serà la nova plantilla de la temporada 2017/2018, amb les següents novetats.

Primer, els jugadors que es s’acomiaden del club: David Cuñado, Gerard Esteller, Jorge Sánchez i Carlos Benavente, després de sumar una o diverses temporades defensant la samarreta verd i blanca, ara buscaran nous reptes.

Pel que fa a la nova plantilla, hi ha les novetats del porter Fran Herruzo, del Bakú United London; Carlos Pérez, del FS Lliçà d’Amunt; Raúl Saez, del CFS Sant Joan Vilassar; Manel Campos, del FS Ripollet; Miki Rodríguez, del Futsal Mataró; Raúl Fuentes, del FS Prosperitat, i la incorporació de Biel Marinez, de la cantera del club.