Tot preparat per debutar al Torneig d’Històrics del Futbol Català

28 juny, 2017 / Destacades / General / Notícies / Notícies Amateur A

Aquest dimecres, 28 de juny, ha tingut lloc la presentació i sorteig de la XXXII edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català. El Cerdanyola FC, que hi participa per primer cop, es veurà les cares amb els ja coneguts CE Júpiter i EC Granollers.

El Centre Cívic del Municipal del Guinardó ha acollit, aquest dimecres, la presentació del tradicional torneig, que enguany fa 32 anys. La competició es viurà del 31 de juliol al 6 d’agost i el conjunt verd i blanc debutarà l’1 d’agost.

EC Granollers i CE Júpiter seran els rivals del Cerdanyola FC en la primera fase d’aquest torneig triangular. Els guanyadors dels triangulars dels quatre grups s’enfrontaran dissabte dia 5 d’agost en les semifinals, mentre que la gran final es viurà a la tarda del dia 6 d’agost.

Aquests són els equips participants en l’edició d’enguany:

UA Horta
UE Vilassar de Mar
UE Sant Andreu
CE Júpiter
EC Granollers
FC Martinenc
CE Europa
CF Badalona
UE Sants
UE Castelldefels
FC Vilafranca
Cerdanyola FC