Toni Carrillo, deu anys al capdavant del primer equip

09 maig, 2017 / Destacades / General / Notícies / Notícies Amateur A

La setmana passada es va anunciar la renovació de Toni Carrillo, entrenador del primer equip del Cerdanyola Futbol Club.

Aquest darrer diumenge, tot i perdre al camp de la Montañesa per 1 gol a 0, el conjunt verd i blanc va certificar matemàticament la seva salvació. Parlem amb en Toni per conèixer com viu aquest final de temporada i la seva renovació.

“Personalment estic molt orgullós que continuïn confiant en mi per aquest projecte que cada any millora i on sempre es busca créixer i ser més gran, un repte important per no estancar-se. Qui ho anava a dir quan érem a Primera Regional que avui estaríem consolidats a Tercera Divisió Nacional…” recorda en Toni.

“Mai m’hagués imaginat estar tants anys en un mateix club, ja en seran 10, i per això és encara més un orgull tornar a ser-hi i tenir la confiança. Per mi Cerdanyola es una forma de vida”.

Sobre la propera temporada, en Toni encara no en vol parlar: “És d’hora per pensar en la propera temporada, ja tindrem temps. Això sí, serà històrica perquè per cinquè any consecutiu el primer equip masculí estarà a Tercera Divisió, i això ja és una gran fita pel club i per la ciutat”.