Convocatòria d’eleccions anticipades

08 maig, 2017 / Destacades / General / Notícies

Exposem, a continuació, una carta del president de l’entitat, Felipe López, amb la motivació de la convocatòria d’eleccions anticipades.

 

Benvolguts socis i sòcies,

Per la present us informo que a data d’avui, 8 de maig de 2017, la Junta Directiva del Cerdanyola Futbol Club, i tal com marquen els nostres estatuts, ha procedit a convocar eleccions anticipades a la Junta Directiva del club.

La motivació d’aquestes eleccions és deguda al creixement esportiu i social que ha experimentat el club en aquests darrers anys, sumat a la nova situació respecte al control dels clubs esportius disposada pel Govern. Tenint com a objectiu continuar en aquesta línia de creixement i consolidació, aquesta Junta Directiva entén que s’han d’assumir una sèrie de reptes i projectes que precisen d’un temps suficientment ampli per complir-los.

D’acord amb el que exposen els estatuts, s’ha confeccionat el calendari electoral per dur a terme aquest procés de forma nítida i democràtica, donant opció a que la participació sigui oberta i de forma igualitària per a qui desitgi presentar la seva candidatura.

És per això que la informació detallada del procés electoral estarà exposada al taulell d’anuncis del club, a les instal·lacions de la Bòbila-Pinetons, així com a la pàgina web del club (www.cfc.cat), un cop s’hagi constituït la Junta Electoral.

En aquest sentit voldria informar que, d’acord amb els reglaments esmentats als nostres estatuts, demà dimarts 9 de maig de 2017 es constituirà la Junta Electoral que regirà aquest procés electoral.

Sense més dilació, els saludo cordialment,

 

Felipe López Rins

President Cerdanyola FC