Tres punts que valen tranquilitat

09 abril, 2017 / Destacades / General / Notícies / Notícies Amateur A

El Cerdanyola Futbol Club suma tres punts d’or contra un rival directe, l’UE Vilassar de Mar, en un partit amb molts gols al primer temps i on el marcador s’havia decidit ja al descans (3-2)

Els locals han iniciat el matx poc intensos, i amb una errada que els ha valgut el gol en contra al minut 8, quan Pau entrava remantant des de punt de penal una esfèrica que Del Rio no podia aturar (0-1).
Però el gol ha fet despertar als verd i blancs i en poc més de 7 minuts han aconseguit primer empatar i després capgirar el marcador. L’1 a 1 arribava al minut 11, en una assistència de Daisuke a Collado, molt intens per banda, que rematava creuat per posar taules al marcador. Quatre minuts després, el Cerdanyola FC teixia una jugada magistral, iniciada per Pitu que feia la paret novament amb Jonathan Collado, i rebent-la, el capità verd feia una centrada xut potentíssim que Jaume rebuitjava amb mala fortuna a propia porta. Era el 2-1, i el Cerdanyola FC agafava aire després de l’ensopegada inicial.
Després d’aquests primers quinze minuts frenètics, el partit ha abaixat revolucions. El Cerdanyola FC ha replegat les forces i el Vilassar ho ha intentat al 23′, en una assistència d’Ousman a Matalama, que disparava amb efecte buscant l’escaire dreta sense fortuna.
Cinc minuts després, Ehadji la centrava i Molins s’inventava una xilena perfecta que Imanol havia d’enviar a còrner amb els dits. Una oportunitat boníssima dels locals d’ampliar marcador amb una jugada de filigrana. Però quan millor estava el Cerdanyola, al minut 36′ arribava l’empat de penal. La jugada la iniciava el Vilassar, que aconseguia superar la defensa verd i blanca per un error al control, i Dani Martí, sorprés en veure que la pilota arribava al jugador visitant, feia caure finalment a Soufian dins l’àrea. La pena màxima l’ha anotat Sergio Ginés (2-2).
Un minut després, i sense temps per reaccionar ni gairebé respirar, es tornava a avançar el Cerdanyola FC en un servei de còrner de Pitu Plazuelo que Alex Torres rematava de cap al fons de la porteria d’Imanol (3-2).
A tres minuts pel final de la primera part, encara l’han tornat a tenir els locals, en un servei d’Elhadji al pal curt on Dani Martí intentava controlar i donar la mitja volta, però atrapava finalment a terra Imanol.
Amb un resultat que seria definitiu s’arribava al descans.
Al segon temps, tots dos equips intentaven no arriscar en defensa i buscar ampliar distàncies, uns, i empatar el matx en jugades aturades o de contra, els altres. Tot i això, els 45 minuts han passat sense massa història. Al 61′ ho probava Ousman en un dispar llunyà que marxava per molt. I les dues últimes clares del partit han estat pels verd i blancs. Primer, al 75′, en una passada de Juli en profunditat a Daisuke, que l’enganxava de volea i marxava desviada. I al 89′, l’oportunitat més clara del segon temps, en un passe de Cazorla a Elhadji trencant el fora de joc, i en un u contra dos defenses, el 9 verd i blanc la controlava, se la preparava i disparava creuat estavellant l’esfèrica al pal llarg. A rebot, seguia lluitant-la Elhadji contra Imanol, però finalment era el porter qui atrapava la pilota.
Tres punts que allunyen al Cerdanyola FC de la zona perillosa de la taula i el situen en 12ena posició amb 40 punts.
El partit en dades
Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Cazorla, Alex Torres, Alex Alba, Juli (Victor Duran, 88′), Collado, Dani Martí, Elhadji, Oriol Molins (Jota, 71) i Daisuke (Aitor Torres, 84′).
Targetes: Dani Martí (TG, 35′), Elhadji (TG, 38′), Jota (TG 72)
Vilassar de Mar: Imanol, Jaume (Camacho, 73′), Oumar, Adri Blanchart, Iván, Viale, Soufian, Pau, Matamala, Ali (Ousman, 20′), Sergio Ginés.
Targetes: Soufian (Tg, 60′), Pau (TG 83′).
Gols: 0-1: Pau (8′)
1-1: Collado (11′)
2-1: Jaume  (propia porta, 15′)
2-2: Sergio Gines (penal, 36′)
3-2: Alex Torres (37′)
Àrbitres: Oriol Jarit, Guillem Batlle, Guillem Martí (Girona).
Assistents: 500 persones