El CFC agraeix la professionalitat del fisioterapeuta de l’Andorra FC

16 març, 2017 / Destacades / Notícies

La història d’en Mario Victor López és d’aquelles que et demostra que el futbol és molt més que competició. 

Molts cops quan parlem d’aquest esport parlem de formació, d’actituds, de valors. Fair play amb el rival, respecte a l’àrbitre, comportament ètic en el joc. La història d’en Mario Victor López, fisioterapeuta de l’Andorra FC, recull el millor que pot donar el futbol. I per això, el Cerdanyola FC vol agraïr la seva col.laboració i implicació en moments complicats, amb una placa d’homenatge i agraïment.

Tot es remunta a la temporada 2015/2016, quan el Juvenil A s’havia desplaçat fins Andorra per disputar un partit de lliga. A les acaballes del matx, dos jugadors verd i blancs es trobaven indisposats, un d’ells marejat i l’altra amb falta d’aire per problemes d’asma. Davant la situació, en Mario Victor López tenia clar què fer: atendre als jugadors com si vestissin els seus colors, oferir la seva ajuda i solventar la situació. Després d’uns instants i gràcies a les atencions del fisio local, els dos futbolistes estaven recuperats.

Dos anys després, aquesta mateixa temporada, novament el Juvenil A es desplaçava al país veí i, novament en Mario Victor López, tornava a mostrar la seva professionalitat atenent un jugador del club que s’havia dislocat l’espatlla en l’última jugada de partit.

Davant aquestes situacions, i com agraïment a la seva tasca, professionalitat i valors, el Cerdanyola FC li ha volgut retre un homenatge, entregant una placa i la banderola amb l’escut del club.