Diumenge, tots a Fontetes: CFC-FC Ascó

10 març, 2017 / Destacades / General / Notícies / Notícies Amateur A

Després dels tres punts d’aire de la setmana passada a Manlleu, el primer equip del Cerdanyola FC rep, aquest diumenge a les 12h, al FC Ascó.

Partit d’alt voltatge el d’aquest diumenge a Fontetes. Ens visita l’Ascó, conjunt de zona playoff que arriba tocat a Cerdanyola amb una ratxa de dos partits consecutius perduts. Tot i això, els del tarragonès sumen 46 punts i se situen en quarta posició a la lliga, en una competició exigent que els de Santi Castillejo estan resolent de forma molt positiva.

Per la seva banda, el conjunt de Toni Carrillo afronta el partit amb la moral alta després de la importantíssima victòria de diumenge a Manlleu, en un partit que semblava perdut i que amb treball i fe es va aconseguir remuntar. Els verd i blancs són actualment 15ens amb 31 punts i amb l’objectiu de seguir sumant per allunyar-se de la zona de descens directe.

Diumenge a les 12h, vine a Fontetes a gaudir d’una bona matinal de futbol!

T’hi esperem!