Derrota plantant cara al líder

27 febrer, 2017 / Destacades / General / Notícies / Notícies Amateur A

El conjunt verd i blanc no ha pogut amb el líder però ha donat guerra fins al xiulet final. Els d’Olot marxen de Fontetes amb els tres punts gràcies als dos gols de Marc Mas.

A priori, un dels partits més complicats de la temporada. Un rival que no sol fallar. Un camp ple de gom a gom en el nou horari matinal del Cerdanyola FC. Uns ingredients de luxe per veure, si més no, un partit entretingut i trepidant. I els de Toni Carrillo no van decebre.

Primera part molt intensa, on els verd i blancs  van sortir a mossegar, dominant l’esfèrica i teixint un joc directe, sense donar opcions a l’Olot durant els primers 10 minuts de joc, que es va veure sorprès per l’arrencada local. Tot i això, els líders van demostrat el per què de la seva posició en la primera arribada que van tenir, al minut 11. Marc Mas rebia al pal curt una pentinada de Sergio, feia la mitja volta i encaixava l’esfèrica en el poc espai que hi havia entre Del Rio i el pal dret de la porteria verda, anotant el primer gol del partit (0-1).

Arrel del gol, i tot i que els locals no van abaixar la guàrdia, l’Olot va gaudir de dues noves aproximacions. Primer, en un error defensiu, rebia de nou Mas, que conduïa i feia la passada a Sergio que definia malament a les mans de Del Rio. A l’equador del primer temps, una jugada combinada de Mas i Sergio tornava a aportar perill a l’àrea verda. L’esfèrica queia a les botes d’Èric que rematava a boca de canó topant contra un inspirat Dani del Rio que blocava l’opció de gol. Els locals, per la seva banda, ho intentaven al 18’ en una centrada de Pitu des de mig camp que rematava Dani Martí de cap per sobre el travesser. A quatre pel descans ho provava el central Alex Alba amb una mitja xilena molt desviada. Amb l’avantatge per la mínima s’arribava al descans.

A la represa, tornava el Cerdanyola, amb tota una afició exemplar, a empènyer, convençuts de l’opció de repetir la gesta de la setmana passada a Vilafranca i aconseguir arrencar algun punt contra el líder. Al 54’ Pitu col·locava una falta a l’olla que rematava Elhadji de cap alt per sobre el travesser. Deu minuts després, una pilota penjada a l’àrea on Xavi Ginart rebutjava malament, la rebia d’esquenes a porteria Dani Martí, escorat al pal, però no podia girar bé per disparar. Clara ocasió pels verd i blancs. Instants després, novament era el Cerdanyola qui, en una gran jugada combinada, s’aproximava a l’àrea vermella, amb un xut molt escorat d’Elhadji que no trobava porteria.

A quinze pel final, tornava a rebre la pilota Mas, el botxí dels verds, que provava una vaselina, però Del Rio s’avançava murri per aturar a la frontal de l’àrea. A partir del 80′, el Cerdanyola es va llençar a l’atac, permetent que l’Olot jugués perillosament a la contra. A tres pel final, doble ocasió de Mas que aconseguia rebutjar Cazorla en línia de gol de primeres, i al rebuig, disparava de nou Mas escorat al pal. Un minut després, el Cerdanyola FC gaudia de l’oportunitat més clara del partit: una centrada de Daisuke des de banda esquerra que Dani Martí rematava al pal. A la següent jugada, i amb superioritat en atac, l’Olot anotava el segon. Novament Mas rematava un contraatac de Dembo, que cedia a Héctor i aquest al golejador vermell que no perdonava aquest cop contra Dani Del Rio (0-2).

Amb el 0 a 2, l’orgull ferit però el cap ben alt, el Cerdanyola FC ja pensa en el partit de diumenge a Manlleu.