Tota la nostra força per l’Aisha!!

L’Aisha té 10 anys i és una de les capitanes de l’Aleví I. Des de fa uns dies està ingressada a l’hospital i li han diagnosticat diabetis crònica. Des del club volem donar tota la nostra força i suport a l’Aisha! Campiona, recupera’t aviat!!

La notícia acaba d’arribar avui, 30 de desembre, al club per part del pare de la jugadora. La jove futbolista de l’Aleví I s’està sotmetent encara a proves i estarà un temps retirada del terreny de joc. Tot i això, l’Aisha ja ha deixat clar que no es perdrà cap partit del seu equip i que animarà, des de fora per ara, perquè l’Aleví I guanyi molts partits i aconsegueixi el campionat de lliga.

Des de la família es vol agraïr el suport de tots els pares i mares de l’equip. I des del club volem donar tota la nostra força a l’Aisha i als seus pares per una ràpida recuperació i per tornar-la a veure, ben aviat, vestida de verd i blanc.

Ànims Aisha!