Bona acollida del primer campus de Nadal de Futbol Sala

30 desembre, 2016 / Destacades / General / Notícies / Notícies Futbol Sala

El campus de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club, que es desenvolupa a les pistes de Guiera, reuneix, en la seva primera edició, a gairebé una trentena de futbolistes de dins i fora del club.

El Campus de Nadal del futsal és un espai pensat pels amants del futbol sala de Cerdanyola. Les sessions matinals de cada jornada es divideixen en dues parts: una de jocs amb tecnificació integrada, i una altra competitiva, amb joc real, un dels moments més esperats per tots els partitcipants.

Els organitzadors del Campus, els coordinadors del club David Herraiz i Pablo García valoren de forma molt positiva aquesta primera edició: “Teníem ganes de fer el nostre primer campus de futbol sala. Per nosaltres és una manera de seguir creixent i promocionant aquest esport a la ciutat. La idea és clara: durant les vacances escolars, diversió pels participants. Tenim experiència en aquests tipus de campus i sabem què és el que busquen els futbolistes i com fer-ho entretingut i competitiu al mateix temps”.

Sobre la resposta en les inscripcions apunten: “Estem molt contents perquè, tot i ser el primer any, ha tingut molt bona acollida, i esperem que aquest campus tingui la seva continuïtat durant l’any, tant a les vacances de Setmana Santa i a l’estiu”.