El futbol català perd a Rafael Joaquín

Un incondicional dels camps de futbol català. Sempre amb un somriure i uns auriculars connectats a la ràdio per saber tots els resultats. A en Rafael Joaquín tothom el coneixia, tothom l’apreciava, tothom el saludava. Tota una vida dedicada al futbol català. DEP.

El passat divendres rebíem la trista noticia: en Rafael Joaquín ens deixava a l’edat de 87 anys. Des del Cerdanyola Futbol Club ens unim a les mostres de condolença per la seva família i amics. Conegut i coneixedor del futbol català, el senyor Joaquín ha estat una de les persones que ha fet possible que el Torneig dels Històrics sigui avui en dia un referent del futbol català. Representant també de diferents clubs davant la Federació Catalana de Futbol, en sr. Joaquín va ser membre de la junta directiva el FC Martinenc.

Aquest dissabte, en Rafael Joaquín ha rebut el seu últim adéu, a les 12.00h, al funeral familiar celebrat a Sancho d’Àvila.

Rafael, descansa en pau.

Fotografia: La Xarxa.