El cartell de la Cerdanyola Cup ja comença a brillar

Queden tres mesos per la competició i ja comencem a treure a la llum alguns dels equips que disputaràn la competició d’infantils i alevins.

Futbol Club Barcelona, Valencia CF i Real Zaragoza, han confirmat la seva participació en ambdues categories al torneig, que se celebrarà els propers 17, 18 i 19 de juny.  Per la seva banda, RCD Espanyol, Nàstic de Tarragona i Girona FC, estaràn presents en categoria Infantil.

La sisena edició de la Cerdanyola Cup arriba, a més, amb dues novetats importants. D’una banda, l’augment en el nombre de participants en ambdues categories. De l’altra, la participació dels vuit equips que van aconseguir, a la fase prèvia del mes de gener, el seu bitllet per les finals. Aquests són: Vic Riuprimer Refo, AEC Manlleu, FC Can Buxeres i Olimpic Can Fatjó, en Aleví; i Vic Riuprimer Refo, CE Mercantil, Nàstic de Manresa i UE Sants, en categoria Infantil.

En breu us informarem de més participants, i us descobrirem el poster d’enguany!

#cerdanyolcup #ccup2016