[Prèvia] Només val guanyar

Primer equip masculí i femení necessiten aquest cap de setmana els tres punts per mantenir els objectius plantejats a principi de temporada.

El conjunt de Toni Pascual, que després d’unes jornades de mals resultats, va tornar la passada setmana al camí de la victòria, encara aquest diumenge a les 16.30h la 21 jornada de lliga contra el Sant Gabriel a domicili.

Les verd i blanques es troben segones a sis punts de les líders, la Penya Blanc i Blava La Roca. A l’espera que les actuals líders punxin, les verdes tenen clar que han de lluitar setmana rere setmana per intentar posicionar-se a la primera posició i tornar a Nacional.

El Masnou visita la Bòbila

Pel que fa al primer equip masculí, torna a la Bòbila per aconseguir mantenir a casa els tres punts, cada cop més importants. Després de l’empat la darrera jornada a Castelldefels i la derrota en l’últim suspir fa dues jornades, els de Carillo rebran a un Masnou que ve d’empatar a casa contra l’Ascó.

El conjunt del Maresme es troba un sol punt per sota els verds que, aquesta jornada, l’inicien 13ens en la classificació.