El vent no bufa a favor dels verds

El Cerdanyola Futbol Club cau al minut 94 en un partit sense història, on cap dels dos conjunts va comptar amb clares ocasions i amb un protagonista poc comú, el vent, que va entrebancar el partit, sobretot al segon temps.

Els primer 45 minuts van estar dominats pels locals, tot i que no van gaudir de clares ocasions. Tot i això, els verds avisaven al minut 2, en un dispar de falta de Josu que Ureña enviava a còrner.
El Figueres, per la seva banda, també intentava aproximar-se però topava un cop i altre amb la defensa verda. Al minut 24, Revert rebia una esfèrica llarga servida per Ureña i aprofitava una errada defensiva de Fran per xutar, massa fluix, davant de Coca.
Fins a mitja part, un parell de faltes (una per cada equip) que no aportaven perill a les porteries. Una primera part que finalitzava amb un just 0 a 0.
A la represa, es va produïr un canvi de papers. Els visitants van sortir més intesos i insistents i ja als primers minuts, va avisar amb un xut de Ritxi que, aprofitava un error defensiu, i xutava molt potent creuat que marxava fregant el pal.
Sis minuts després, nova oportunitat pel Figueres, on dos jugadors aconseguien trencar el fora de joc, però Coca, molt atent, sortia rapidíssim per enviar la pilota a banda i evitar mals majors. Passat un quart del segon temps, Cuadras servia una falta a favor del vent que Melo rematava sense encert. Poc després, el perill arribava a l’àrea verda.  Chicho intentava una mitja xilena, però el linies invalidava la jugada per fora de joc.
En la següent jugada, Josu s’inventava un potent xut que marxava per sobre el travesser.
Els locals ho intentaven, però topaven amb una sòlida defensa figuerenca i un convidat que no esperaven: el vent.
I al 94, quan semblava que tot estava dat i beneït i el partit acabaria amb un just repartiment de punts, el Figueres aprofitava un còrner en l’últim suspir per endur-se’n els tres punts. Quimo rematava de cap al segon pal per enviar l’esfèrica al fons de la porteria i fer pujar els 3 punts al bus.
El partit en dades
Cerdanyola FC: Coca, Fran, Melo, Francis, Raul Barriendos, Cuadras (Turu, 80′), Josu, Edu, Quim Solano (Roland, 71′), Vives (Sergio, 75′), Silver.
Targetes: Silver (groga, 51′)
Ue Figueres: Ureña, Barrera, Masó, Chicho, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Mamau (Quimo, 87′), Revert (Guillem, 83′), Roger vidal, Ritxi (Eric Vilanova, 90′)
Targetes: Masó (groga, 22′), Mamau (groga, 64′).
Àrbitres: Pau Garcia, Micael Erlich i Cesar García.
Gols: 0-1: Quimo (90+)
Assistència: 200 persones.