[Prèvia] Duel amb un rival directe

Després de la parada per vaga del darrer cap de setmana, el primer equip del Cerdanyola Futbol Club torna a la competició de Tercera.

Jornada 25 de lliga. Situats en novena plaça, situació còmode a la classificació. El rival de diumenge: l’UE Figueres. Rival directe en la lluita per les posicions mitjaneres de la taula. Al partit d’anada, resultat d’empat a u. Ara, tots dos equips arriben després d’un empat en la darrera jornada disputada. El Figueres un 2 a 2 al camp de la Montañesa. Els nois de Toni Carrillo, havent salvat un punt a casa contra el Vilassar, a l’empatar in extremis de penal al darrer minut de partit.

Tal com passarà en tots els partits de la base, el primer equip també farà un minut d’aturada en senyal de protesta per la llei de la Seguretat Social que vol implementar el Govern.

Queda pendent saber la data exacte del partit que s’havia de disputar el passat diumenge 15 de febrer a casa el CF Terrassa.

Futbol Sala: Cada jornada és decisiva

El primer equip del Futbol Sala torna al Guiera per disputar la 18ena jornada de lliga contra el Pineda de Mar, dissabte a les 18.00h. Pels nois de David Herraiz, cada jornada és decisiva per seguir coliderant la competició. Ara mateix, per gol average, els de Cerdanyola son segons, empatats amb els líder, el Barceloneta, amb 44 punts.

La darrera jornada de competició, els verd i blancs van golejar al Sant Joan de Vilassar per 0 a 4 a domicili.