[Previa] Visita al Martinenc mirant de reüll la zona alta

Després del partit d’infart de la passada jornada contra el Manlleu, amb un resultat final de 3 a 1, els verd i blancs encaren una nova jornada, la tercera de la segona volta, a domicili.

En aquesta ocasió, el conjunt de Toni Carrillo visita el camp d’un Martinent en hores baixes que necessita com l’aire puntuar. Els barcelonins es troben tercers per la cua, en la zona vermella de taula, amb 20 punts.

El rival, que s’ha reforçat durant el mercat d’hivern, vol oblidar el partit d’anada a la Bòbila, que va acabar amb un contundent resultat de 5 a 0 pels verd i blancs. A casa, els del Guinardó es volen fer forts i començar a remuntar el vol.

Per la seva banda, el conjunt de Toni Carrillo viu un moment dolçíssim. Situats en vuitena posició, empaten a 30 amb els setens i sisens, Masnou i Prat respectivament, i miren de reull la zona de play-off, que està, tant sols, a sis punts. Carrillo compte amb les baixes, importants, de Roland Garrós i Fran Fuentes, sancionats.