[Prèvia] Comença l’any, torna la competició

Després d’una llarga parada nadalenca, els primers equips del Cerdanyola FC tornen a la competició oficial. Femení i primer equip masculí juguen a casa i el primer equip de futbol sala visita, a domicili, al Lliçà d’Amunt.

Encaminar el 2015

Després de la dura derrota de la darrera jornada a domicili contra l’Ascó (3-0), el conjunt de Toni Carrillo vol recuperar el bon camí a casa. Aquest diumenge, en la jornada 19 i en horari habitual (12.00h) rebrà a un Gavà amb molts canvis. El club del Baix Llobregat no passa pel seu millor moment i arribarà a la Bòbila amb un equip totalment renovant, doncs durant les festes de Nadal el club ha donat la baixa a 12 jugadors i ha fitxat 9 jugadors nous, i amb nou míster, Juanma Pons. Els visitants es troben el 18ena posició amb 19 punts.

Per la seva banda, el Cerdanyola FC torna a la competició fort i amb molts d’ànims, amb la tranquilitat de saber que ocupen la setena plaça de Tercera i amb l’objectiu de no abandonar aquesta zona de la classificació. Toni Carrillo comptarà ja amb el nou fitxatge verd i blanc, justament arribat del Gavà, el jove migcampista Sergio López, que està preparat per si el mister el vol fer debutar diumenge.

Lluitant per seguir invictes

En la 14ena jornada de lliga, el Femení A rebrà a casa al CF Pallejà, a les 17h a la Bòbila. Duel complicat per les verd i blanques, doncs les visitants són rivals directes perseguidores a la classificació. Així, el CFC es troba en segona posició amb 29 punts i el Pallejà terceres amb 27 punts. Les de Cerdanyola encara no coneixen la derrota aquesta temporada. Una fita que esperen mantenir moltes jornades més.