[Previa] Una victòria a domicili per tancar l’any

Darrer partit de l’any. Últims dies del 2014 i el Cerdanyol FC que encara la recta final d’any de la millor manera possible, en una còmoda setena posició i mirant cap amunt. 

Aquest dissabte, a les 16.30h, el primer equip masculí viatjarà a Ascó per disputar la 18ena jornada de lliga. Un partit que donarà el tret de sortida de les festes nadalenques, doncs la competició a Tercera s’aturarà fins a l’onze de gener de 2015.

Després de la gran remuntada de la passada jornada contra la Montanyesa, el conjunt verd i blanc visita el camp de l’Ascó, tercer amb 31 punts, sis més que els de Carrillo, situats en zona de play-off. El conjunt tarragoní encara el partit amb dos empats a les esquenes en les darreres jornades, mentre els de Carrillo sumen dues victòries consecutives.