[Amateur] Fer-se forts a casa, l’objectiu de la jornada

El primer equip masculí del Cerdanyola FC ha de fer que la Bòbila sigui un fortí i no perdre un sol punt a casa. Aquest diumenge, els verd i blancs reben, a les 12:00h, al degà del futbol català, el Palamós. 

Diumenge s’espera un partit difícil contra un equip que està necessitat de victòries i que no coneix el que és sumar els tres punts des del passat 14 de setembre.

El conjunt de Toni Carrillo, per la seva banda, arriba a la onzena jornada després d’empatar en un partit sense gols a Vilafranca. Tot i això, els verd i blancs, que només han perdut un sol partit en tota la temporada, se situen a la zona mitja de la taula, en novena posició amb 14 punts. Els de Palamós, per la seva banda, estan situats en zona de descens, tercers per la cua.