El primer equip torna a sumar

El conjunt de Toni Carrillo torna de Vilafranca amb un punt sota el braç a l’empatar a zero en la desena jornada de lliga. Els verd i blancs han tingut, al 50, un penal que no han aprofitat.

Després de la desfeta de l’anterior jornada, el primer equip masculí del Cerdanyola FC tenia clar l’objectiu d’aquest diumenge: tornar a sumar per recuperar el camí. I Toni Carrillo ha sortit amb tota l’artilleria i la novetat de Joan Vives, recent incorporat a l’equip, en l’onze inicial.

Els verd i blancs han iniciat el partit amb molta força i empenta, combatius per sumar els tres punts de la victòria. Al minut 9, Silver avisava en un potent xut després d’una passada per banda de Fran. L’esfèrca acabava en còrner desviada per un defensa local. Al 15, era Josu qui posava perill a la porteria local. En una gran jugada de Vives, aquest servia a Josu que disparava enviant la pilota fora fregant el pal llarg de la porteria vilafranquina. Tres minuts després, Coca havia d’actuar a xut d’Oribe per evitar el primer gol local.

Des de l’equador del primer temps fins al 40, anades i vingudes de tots dos equips, sense perill per ambdues porteries. Fins a cinc minuts pel fnal dels primers 45, quan Roland ha gaudit d’una doble ocasió.

Sense moviments al marcador s’arribava al descans.

A la represa, tot just disputats cinc minuts de partit, Roland queia dins l’àrea provocant penal. Cuadras era l’encarregat de disparar la pena màxima que, aquest cop, no encertava. Oportunitat perduda pel Cerdanyola FC per avançar-se al marcador.

Durant el segon temps, el partit no ha tingut gaire història. Algunes jugades aïllades a pilota parada pel Vilafranca i poc perill dels verd i blancs.  Al 70, Santi Triguero ho intentava però l’esfèrica marxava per sobre la porteria de Coca. A cinc minuts pel final, Coca, novament, ha hagut de treballar de valent per esvair una clara oportunitat del Vilafranca, de les botes de Bernat.

Amb el 0 a 0 al marcador s’arribava al 90. Repartiment de punts que situa al Cerdanyola FC en novena posició. La propera setmana, a casa, rebrà al Palamòs, segon per la cua.

Fotografia d’arxiu.