El migcampista Joan Vives arriba al primer equip

Després de l’anunci, el passat dimecres, de la baixa de Ramón per causes laborals, el primer equip es reforça amb l’arribada de Joan Vives, procedent del CE Europa. 

Vives, de 26 anys, s’incorpora avui divendres a la rutina de Toni Carrillo. El mitjapunta ha militat, com amateur, en equips com el Josep Maria Gené, l’UAT Horta, el Mataró-Premià de Dalt, el Vilassar de Dalt, el Vilassar de Mar i, aquesta temporada 2014-2015 l’havia iniciada amb el CE Europa.

Joan Vives arriba amb força al club: “Espero aportar fluïdesa en atac i treball en defensa. M’he incorporat al club verd i blanc perquè han mostrat molt d’interès per mi i és un club que esta fent molt bé les coses. Per ara he tingut molt bona rebuda per part dels companys, cos tècnic i del club”.