Per a seguir entre els millors… vine a fer pinya!

El primer equip del Cerdanyola FC és, juntament amb l’UE Rubí, els únics equips de Tercera que segueixen invictes. Aquesta novena jornada, els verd i blancs reben a La Bòbila al CE Sabadell B. 

Amb tres victòries i cinc empats, el conjunt de Toni Carrillo és sisé a la classificació. Després de l’empat als últims instants de partit a Masnou, aquesta setmana toca fer-se forts a casa i tornar a sumar els tres punts.

El rival, el CE Sabadell B, arriba a la Bòbila havent encadenat quatre jornades sense conèixer la derrota. Retornarà al terreny de joc de Cerdanyola del Vallès un vell conegut pels verds, el defensa Marc Ahufinger.

Diumenge a les 12:00h us esperem a tots a La Bòbila. El club se suma, també diumenge, a la lluita Contra el Càncer de Mama.